primaria ploiesti

Observatorulph.ro a intrat în posesia unui document oficial, care arată dezastrul proiectelor derulate de Primăria Ploiești cu finanțare europeană. Din cele 14 investiții aflate în diverse faze de construcție, doar la trei nu au fost constatate nereguli care să impună corecții.

 

Începând din 2011, Primăria Ploiești a semnat mai multe contracte de finanțare și ulterior de execuție pentru o serie de proiecte de investiții în infrastructură. Toate ar fi trebuit finalizate la sfârșitul anului trecut, însă doar pentru reabilitarea liniei de tramvai 101 s-a respectat termenul. Din acest motiv,  facturile emise de constructori după 1 ianuarie 2016 vor fi achitate de la bugetul local și nu din fonduri europene. Vorbim de o gaură uriașă de ordinul zecilor de milioane de lei. Și asta nu este tot. În urma verificărilor efectuate de Ministerul Dezvoltării s-au constatat o serie de nereguli, care au generat corecții impuse proiectanților, diriginților de șantier și constructorilor.

Rămâi pe observatorulph.ro pentru a vedea lista corecțiilor impuse de Ministerul Dezvoltării proiectelor europene de la Ploiești.

 UPDATE Lista neregulilor la șantierele pe fonduri europene din Ploiești

 

 

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...