cazut din nuc

Miercuri după amiază un bărbat din satul Rotari, comuna Ceptura și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, după ce a căzut dintr-un nuc. 

 

Potrivit informațiilor noastre, bărbatul în vârstă de 60 de ani a vrut să dea o mână de ajutor unei bătrâne care se chinuie să scuture nucile. 

În timp ce se deplasa de strada din Rotari, acesta ar fi văzut-o pe femeia care avea nevoie de ajutor și s-a oferit să adune el nucile din pom, solicitând o scară. Cu toate că nucul este plantat în curtea femeii, crengile acestuia atârnă și peste gard. 

Bărbatul a montat scara și s-a urcat în nuc, însă într-un moment de neatenție s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de asfalt. 

 

La fața locului a fost solicitat un echipaj al Ambulanței care a preluat victima și a transportat-o la Spital. La scurt timp de la preluarea pacientului de către medicii de la Județean, acesta a intrat în stop cardio respirator și a murit. 

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Hoț de lemne prins în flagrant de jandarmi - VIDEO

Cum iarna se apropie și prahovenii din zona de munte au început să aprindă focul în sobe, crește și numărul cazurilor de furt de lemne din pădurile județului. Zeci de persoane au fost depistate de...