criminal ploiesti

Bogdan Trandafir, bărbatul care în vara anului 2014 și-a înjunghiat soția, o femeie de 34 de ani, mama a doi copii, cere anularea sentinței și rejudecarea cauzei.

 

Solicitarea de revizuire se află pe rolul Curții de Apel Ploiești, asta după ce Tribunalul Prahova a respins cererea ploieșteanului condamnat pentru omor calificat. Trandafir a primit condamnarea definitivă în luna februarie a acestui an. El are de executat 28 de ani de închisoare și a fost obligat să plătească daune morale fiicelor sale pe care le-a lăsat orfane de mamă.

Valoare  daunelor morale este de 200.000 de lei pentru fiecare fetiță, la care se adaugă  daune materiale de 15.000 de lei. În plus, tatăl criminal va mai achita lunar o pensie în valoare de 800 de lei până în momentul în care cele două copile vor ajunge la vârsta majoratului.

Bogdan Trandafir a fost găsit vinovat pentru omor calificat după ce și-a înjunghiat soția cu nenumărate lovituri de cuțit. Conflictul dintre cei doi a izbucnit în momentul în care femeia a ales să părăsească domiciliul conjugal împreună cu cele două fete minore, din cauza acceselor de gelozie ale soțului.

 

 

Național
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Criminal periculos, evadat de la Psihiatrie

Un criminal periculos a evadat de la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri, din județul Iași. Sunt filtre în tot județul Iași. Bărbatul a fost condamnat în 2011 pentru că...