upg ploiesti

Au dat șpagă pentru o notă de trecere la examenul de matematică, iar acum suportă consecințele.

 

Studenții din anul I de la Facultatea de Tehnologia Petrolului si Petrochimie din cadrul UPG din Ploiești, care au dat bani profesorului Călin Alexe Mureșan pentru a trece cu brio și de restanța la matematică, trebuie să se pună cu burta pe carte pentru a promova în anul al doilea de studii.

Aceștia vor repeta examenul la matematică în prezența unei comisii speciale, a declarat Mihai Coloja, rectorul UPG Ploiești.

"Luxul și prostia se plătesc. Îi vom lăsa câteva zile să se liniștească și apoi îi vom chema să repete examenul în prezența unei comisii speciale. Din nefericire, și pentru aceasta chiar îmi pare foarte rău, imaginea Universității are de pierdut," a declarat rectorul Coloja.

Citește și Cum a fost prins profesorul din UPG cu șpaga de la studenți

Reamintim că, săptămâna trecută, Călin Alexe Mureșan, profesor de matematică în cadrul Facultății de tehnologia Petrolului și Petrochimie, a fost reținut și ulterior plasat în arest la domiciliu după ce a fost prins cu 17.000 de lei în buzunare, bani despre care procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova susțin că ar fi fost primiți cu titlu de mită de la mai mulți studenți pentru o notă de trecere.