pascale1

Despre suspectul crimei care a îngrozit Ploieștiul, Vasile Pascale, de fel din Vălenii de Munte, se poate spune că a avut o viață de roman și foarte mult ghinion în dragoste.

 

S-a căsătorit în comuna Teișani cu Mariana, o femeie care mai fusese măritată și care avea un copil din prima căsătorie. Cu această Mariana, Pascale rămâne câțiva ani și au împreună un băiat. Deși divorțați în prezent, cei doi se întâlnesc frecvent și asta din cauza copilului pe care Pascale îl vizitează destul de des. Localnicii din Teișani susțin că Vasile Pascale a venit la prima lui soție chiar săptămâna trecută, dar nimeni nu poate preciza cu exactitate ziua. Tot ce a putut spune unul dintre vecini a fost că presupusul criminal era foarte schimbat și abătut în ziua în care și-a vizitat fosta nevastă, în prezent recăsătorită. (vezi video la finalul articolului)

Ultimele ore din viața Tatianei. Ce l-a dat de gol pe suspect

După divorț, Pascale pleacă din țară în Spania și în Cehia, cel puțin așa reiese din informațiile postate pe contul de facebook, iar cunoscuții săi din Teișani confirmă acest lucru, dar spun că în ultima perioadă de timp ar fi locuit undeva prin București, împreună cu o altă femeie.

 

Suspectul crimei care a îngrozit Ploieștiul, arestat preventiv

Culmea este că suspectul crimei de la Ploiești este descris de cei care l-au cunoscut drept un om la locul lui, care nu consuma alcool deloc, fără o meserie anume, dar care se angrena în tot felul de servicii în special în domeniul construcțiilor fără să ducă lucrarea până la capăt și foarte lăudăros. În plus oamenii spun că uita să-și plătească datoriile la magazinele de unde cumpăra "pe caiet", ceea ce ne duce cu gândul că bărbatul nu avea un venit constant. Nimeni nu spune despre acest individ că ar fi fost violent sau că ar fi creat vreo problemă serioasă pe acolo pe unde a trecut. De fapt, când au aflat că el ar fi principalul suspect de crimă, cunoscuții săi au rămas surprinși și spun cu tărie că nu se așteptau la așa ceva din partea lui.

Citește și Rudele suspectului nu-l cred un criminal. Când vedea sânge leșina

 

Ceea ce este evident este faptul că în mediul online apărea ca un bărbat fatal, urmărit și apreciat de zeci de femei aflate la a doua vârstă, în mare parte divorțate sau văduve, pentru ca în realitate să fie un om cu o viață compilată și nu în sensul bun, un bărbat de care o femeie care dorește o relație stabilă, ar fugi, dacă ar cunoaște toate aceste detalii.

VIDEO Ce spune un localnic despre ultima vizită a lui Pascale la fiul său