suspect1

Procurorii l-au reținut, azi-noapte, pe principalul suspect în cazul uciderii Tatianei T., de 42 de ani, din Ploiești. El este Vasile Pascale, un bărbat de 43 de ani, născut în Vălenii de Munte.

 

UPDATE 1 Suspectul a plecat la mare după crima comisă la Ploiești

UPDATE 2 Suspectul crimei de pe Strada Poligonului, adus la instanță VIDEO

UPDATE 3 Suspectul crimei care a îngrozit Ploieștiul, arestat preventiv

 

Citește și Rudele suspectului nu-l cred un criminal. Când vedea sânge leșina

Potrivit anchetatorilor, bărbatul și victima s-au cunoscut pe Facebook, iar atunci când s-au întâlnit pe strada Poligonului, suspectul ar fi ucis-o cu o sticlă pentru că i-ar fi refuzat propunerea de a întreține relații intime.

Detalii aici: Cum și unde ar fi ucis-o pe Tatiana principalul suspect

 

Chiar în ziua în care se presupune că ar fi comis crima, suspectul și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook cu una de la mare.

Potrivit informațiilor personale postate pe rețeaua de socializare, Pascale a urmat cursurile Colegiului Național Nicolae Iorga din Vălenii de Munte, iar din 2008 a plecat la muncă în străinătate.

Ar fi trăit mai întâi în Spania, la Zaragoza, apoi în Cehia, la Praga, aceasta fiind și zona declarată ca fiind cea de domiciliu.

 

Este divorțat.

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...