injunghiata3

Moartea violentă a unei femei în vârstă de 43 de ani a îngrozit Ploieștiul, cu atât mai mult cu cât criminalul se află în libertate. Profesorul universitar doctor Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a declarat că ancheta de la Ploiești a făcut un pas important în momentul identificării victimei.

Contactat de reporterii Observatorulph.ro, renumitul psiholog criminalist Tudorel Butoi consideră că „dacă au fost ridicate amprente si cercul de suspecti este bine intuit, va avea loc identificarea celui care a comis crima”.

„Deocamdată se vor aștepta rezultatele constatării medico-legale, care pot rezolva cauza morții, poziția agresor – victimă, instrumentul vulnerant, zonele afectate și caracterul vital. Progresul uriaș (n.r. în derularea anchetei) a fost identificarea victimei. Acest lucru permite pătrunderea în cercul de relații și permite căutarea de informații, conflicte și motivații”, susține profesorul universitar doctor Tudorel Butoi.

 

Citește și: Tânără ucisă la Ploiești! Primele concluzii ale anchetei UPDATE

Anchetatorii trebuie să lămurească, în opinia psihologului criminalist, unde a plecat femeia și cu cine se întâlnea la aceea oră.

Citește și: Povestea femeii ucisă și abandonată la Ploiești. Anchetă dificilă

Profesorul universitar doctor Tudorel Butoi a identificat și o primă greșeală a criminalului: aceea că a folosit folia de plastic pe care se vor găsi, cu siguranță, amprentele acestuia, ceea ce va conduce și la identificarea criminalului.

 

Citește și: A fost identificată femeia ucisă la Ploiești. Criminalul e liber!

Femeia a fost văzută ultima dată miercuri dimineață, când a plecat de acasă.

 

Citelte și: Imagini de la locul crimei. Femeie înjunghiată la Ploiești

Joi, cadavrul femeii a fost descoperit pe strada Poligonului, din Ploiești, o zonă care nu este intens circulată. Cadavrul, acoperit într-o folie, a fost descoperit de un om al străzii.

La acest moment se băniește că uciderea femeii a avut loc în alt loc și că la mijloc este vorba despre o crimă cu premeditare.