titularizare

O cititoare ne-a semnalat un caz cel puțin ciudat la examenul de titularizare organizat de Inspectoratul Școlar Prahova.

 

UPDATE Cum explică inspectoratul școlar teza de 4,5 recorectată cu 7,75

Scrisoarea cititorului:

"Am susținut în Prahova examenul de titularizare la limba franceză pentru prima dată, în urma căruia am obținut nota 7,35 și am ocupat locul al treilea. În urma contestațiilor, o candidată care luase inițial 4.50 a obținut după recorectare nota 7.75 și evident mi-a luat locul...Mi se pare frustrant ca o lucrare notată de 3 profesori cu 4.50 să fie notată de către un al patrulea cu 7.75!!! Este o diferență enormă! Știu că nu rezolv nimic dacă fac sesizare la inspectorat...mi se pare o nedreptate și o lipsă de respect pentru toți cei care s-au chinuit prin forțele proprii să treacă un astfel de examen. Ca să nu mai spunem că persoana respectivă își poate lua o catedră de limba franceză în locul altora mult mai competenți să fie dascăli".

 

Observatorulph.ro solicită public conducerii Inspectoratului Școlar Prahova să analizeze această situație astfel încât asupra examenului de titularizare pentru limba franceză să nu planeze nicio suspiciune.