vest

Cartierul Vest din Ploiești, mai exact zona pieței Aurora, pare să fie locul unde s-au adunat toate nenorocirile din acest oraș. Două crime în nici doi ani de zile și locul unde cuțitarul care a înjughiat-o pe tânăra vânzătoare de la cofetăria Oli își chinuia victimele, tinere femei care nu doreau să continue relația cu el. Fără nicio legătură între ele, aceste fapte odioase s-au petrecut în proximitatea străzii Eremia Grigorescu. Este, cu siguranță, doar o coincidență macabră.

 
Conform informațiilor venite pe surse, Tatiana T., tânăra femeie găsită înjunghiată, joi dimineață, pe strada Poligonului, locuia împreună cu soțul și fiul lor în vârstă de 18 ani, într-un bloc aflat chiar pe strada menționată mai sus.
 
Polițiștii susțin că deși cadavrul a fost găsit în zona industrială de la ieșire din Ploiești spre Valea Prahovei, crima nu s-a petrecut în acel loc. Prin urmare, anchetatorii nu exclud posibilitatea ca Tatiana să fi fost omorâtă chiar în cartierul unde locuia, mai ales că distanța dintre adresa de domiciliu și zona unde a fost găsit cadavrul nu este foarte mare.
 
Un alt moment terifiant care a îngrozit ploieștenii care locuiesc în Vest s-a petrecut în urmă cu exact doi ani de zile. Atunci, pe strada Eremia Grigorescu a fost descoperit, într-o baltă de sânge, trupul unei tinere femei, Simona Trandafir. S-a aflat mai târziu că era mama a două fetițe și fusese ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, chiar de soțul său, Bogdan Trandafir, un bărbat extrem de gelos, condamnat deja la 28 de ani de închisoare.
 
În urmă cu o lună, Ploieștiul este din nou însângerat, după ce o tânără de 23 de ani este înjughiată în timp ce se afla la serviciu. Era vânzătoare la cofetăria Oli din cadrul complexului Nord. Agresorul, Marius Bădălău, locuia în cartierul Vest, în imediata apropiere a pieței Aurora. În apartamentul moștenit de la bunica sa, s-au petrecut multe orori, victime fiind fete care au căzut în plasa acestui tânăr cu grave probleme psihice, aflat acum în spatele gratiilor, cercetat pentru tentativă de omor.