medic chinez

Vara este un bun moment să ne încărcăm bateriile pentru reînceperea unui nou sezon de muncă, când apare consumul fizic, intelectual, dar și cel energetic.

 

În această perioadă, un specialist în acupunctură, adept al medicinei chinezești tradiționale, cu o experiență vastă, membru al Organizației Mondiale a Sănătății, dr. Wang Xiaoguang, vine în Prahova pentru a realiza terapia prin acupunctură.

Deși este un domeniu mai puțin cunoscut la noi în țară, parte a vechii medicini chinezești, știința acupunturii ne poate ajuta să ne reechilibrăm organismul din foarte multe puncte de vedere: al bunei funcționări, al remedierii fără medicamente a unei serii importante de afecțiuni, al reenergizării, al eliminării toxinelor și surplusului de greutate etc. Procedura nu este deloc dureroasă, senzația trăită de pacient fiind asemănătoare unei înțepături de țânțar.

În prezent, dr. Wang  va acorda consultații în cadrul Spitalului AS Medica din Bucov pentru o perioadă de 7 zile consecutive, în perioada 03-10 august. După această perioadă, dr. Wang va fi disponibilă tot la Bucov, la AS Medica, în fiecare zi de sâmbătă.

 

Spitalul din Bucov a fost deschis după un efort substanțial al cunoscutului medic Alin Scarlat.

Pentru programări vă puteți adresa Spitalului AS Medica din Bucov situat pe str. Eroilor nr 4, Bucov, Prahova.
Număr de telefon: 0344111465 sau 0371046882