drifturi ploiesti

Scârțâit de roți, muzică la maxim și manevre dincolo de limita siguranței. De asta au parte, în ultima vreme, ploieștenii care locuiesc în zona de sud a orașului după miezul nopții.

 

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis mai multe filmări făcute în noaptea de luni spre marți în zona sensului giratoriu din fața Gării de Sud, acolo unde, în jurul orelor 04.00 dimineața, un grup de teribiliști s-au pus pe făcut demonstrații automobilistice. ”Era vreo 4 dimineața când au început și au stat vreo 35 de minute. Erau mulți în mașină și muzica la maxim. Au luat-o și pe interzis, mai avem puțin să se urce și pe trotuar în timp ce trecea un om pe acolo. În tot acest timp, poliția locală și rutieră dormea iar taximetriștii din fața gării se uitau la ei ca la spectacol. Problema e că o dată la câteva zile numai de asta avem parte”, susține cititorul care ne-a trimis imaginile de mai jos.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere Inspectoratului Județean de Poliție Prahova pe marginea acestui caz și luarea de măsuri pentru evitarea unor astfel de situații. 

 

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...