daniela

Daniela Enache, tânăra injunghiata luni dimineață, în cofetaria Oli din cartierul nord al Plloieștiului a trecut cu bine peste prima noapte de spitalizare. Respiră singură, e conștientă și vorbește. Părinții ei, care au stat toatp noaptea la spital, sunt în continuare în stare de șoc și abia acum își dau seama cu ce fel de bărbat a avut o relație fiica lor cea mare.

Ei au înțeles că în spatele chipului de om tăcut și retras se ascundea de fapt un monstru.

 

Mama Danielei spune că relația dintre fiica sa și Cătălin Bădălan a început în mediul on line. S-au cunoscut pe Facebook și, după ce au discutat o perioada, au decis să se intâlnească în viața reală.

Lucrurile au mers bine o perioadă dar, după un an, accesele de gelozie ale iubitului au determinat-o pe Daniela să încerce să se retragă din relație.

A făcut primul pas în urma cu două luni și tot de atunci viața ei s-a transformat într-un coșmar.

 

Cătălin o amenința și o urmărea tot timpul în speranța că o va determina să se întoarcă la el. Nici măcar Poliția nu a reușit să pună capăt acestui coșmar, oamenii legii tratând totul ca pe o ceartă între îndrăgostiți.

Practic, polițiștii n-au făcut niciun efort să caute date despre trecutul lui Cătălin, care nu era deloc curat! Poate așa ar fi aflat și ei că amenințările pe care le îndrepta acum către Daniela se repetaseră și acum cinci ani, cu o fată, Andra, pe care, la fel, a atacat-o cu un cuțit.

Detalii aici: Agresorul vânzătoarei din Ploiești a mai înjunghiat o fată în 2011

 

Surse judiciare suștin că acum procurorii vor sa dea de urma primei victime pentru a o audia și pe ea, pentru a face un portret complet al individului. Pentru că fapta s-a repetat, acesta ar putea încasa o pedeapsă mai mare.