politist arestat

Ionuț Bucur zis Balon, agent de poliție în cadrul secției nr.4 Poliție din Ploiești, a fost reținut azi noapte pentru luare de mită, în urma unui flagrant organizat în Ploiești de ofițerii Direcției Generale Anticorupție coordonați de procurori din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

 

Acțiunea a demarat după de au apărut informații conform cărora polițistul Bucur intenționa sa protejeze un tânăr, făptuitor într-un dosar de viol. În schimbul acestui serviciu, polițistul a solicitat de la protejatul sau suma de 3000  de euro, susțin anumite surse. Interesant este faptul că, deși tânărul a fost de acord sa achite suma solicitată de polițist, la acesta din urmă nu au ajuns decât 500 de euro. Diferența, spun aceleași surse, a rămas la intermediarii care au aranjat "afacerea", doua personaje cunoscute în lumea interlopa din Ploiești. Polițistul de la secția 4 a fost prins în centrul Ploieștiului cu cei 500 de euro în buzunar.

A fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi ca fi prezentat instantei tribunalului prahova cu propunere de arestare preventiva.