Nymphaea7

Primăria Oradea a accesat peste 15 milioane de euro din fonduri europene pentru Nimphaea, un complex acvatic de excepție, care va putea fi folosit în orice anotimp.

 

Investiția a costat așadar aproape cât Parcul Municipal Vest, însă dotările, serviciile și calitatea lucrărilor sunt incomparabile. Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției următorul text și fotografii care nu mai au nevoie de alte comentarii:

"Daca era 1 aprilie va prezentam complexul Nimphaea din Oradea ca fiind parcul municipal Vest.

Complexul a fost construit tot pe fonduri europene. A costat aproximativ cat Parcul Municipal Vest ( care a inghizit o groaza de bani fara sa mai punem la socoteala ,, ultimele necesitati'' care le-a cerut primaria http://www.observatorulph.ro/administratie/67071-deficientele-de-la-parcul-vest-puse-pe-hartie-la-primarie  ). Cea mai mare deficienta care nu a aparut in niciun memoriu este accesul la acest teren viran ( parc este mult spus). Toti tinerii traverseaza ori prin gara de vest ori prin spatele magazinului Lidl Vest. Cine le asigura protectia ?
 
O alta deficienta majora: la Oradea, oamenii fac baie in bazine special amenajate, la noi in parc, unii oameni fac baie in lac.
 
Daca tot vrem floricele, mici si bere in acest ,, teren viran'', de ce nu se monteaza chioscuri ale primariei avand ca angajati someri ploiesteni? Banii incasati se vor duce la bugetul local iar somerii vor avea de munca. E mai usor sa inchiriem si sa nu primim mai nimic pentru aceasta chirie? Stim cu totii cat incaseaza primaria din chiria acestor spatii sau a bazelor sportive. 
Ce ofera complexul Nimphaea oamenilor din Oradea si nu numai si ce ofera Parcul Municipal Vest. Cati bani aduna primaria Oradea dupa constructia acestui complex la bugetul local si cati incaseaza primaria Ploiesti?
Cand se va opri jaful din orasul nostru? Ne trezim sau asteptam si proiectul cu telegondola? 
Va transmit poze de la complexul Nimphaea - Oradea. Complexul se va deschide zilele urmatoare. Nu s-a deschis pentru campanie electorala. Are toate dotarile necesare pentru acest gen de proiect, multe dintre ele nu se vad in poze. Are chiar si ''gard'' ceea ce in parcul nostru lipseste cu desavarsire."
Galerie FOTO Nimphaea Oradea
Nymphaea6
Nymphaea5
Nymphaea4
Nymphaea3
Nymphaea2
Nymphaea1