manea andrada

Andrada Manea este o tânără sportivă din Ploiești cu care orașul are toate motivele să se mândrească. Este pasionată de handbal de mică și a transformat pasiunea în activitatea ei numărul unu.

 

Andrada este unul dintre cei 150 de olimpici ai Ploieștiului care au fost premiați pe scena Teatrului Toma Caragiu în data de 1 iunie. Este elevă în clasa a XI-a la Grupul Școlar Administrativ și de Servicii "Victor Slăvescu", unde face parte din echipa de handbal școlii. Consideră că nu este suficient să ai talent, cel mai important lucru este să îți placă să fii pe teren și să muncești mult.

Când este pe teren se simte de parcă ar fi acasă, nu contează în ce colț al tării joacă. Pune mult suflet în ceea ce face și speră să ajungă mai sus de locul 8, poziție pe care se clasează în momentul de față. Foarte importantă pentru ea este și echipa. Susține că fără sprijinul coechipierelor sale nu are putea face mare lucru. Sunt o mare familie atât pe teren cât și în viața de zi cu zi. Ca în orice echipă mai sunt și neînțelegeri, dar fetele reușesc de fiecare dată să treacă peste ele și să facă performanță , purtând peste tot în țară , cu mândrie, numele Ploieștiului.

Andrada face handbal încă din școala generală și nu are de gând să se oprească prea curând, deși de multe ori antrenamentele i-au pus bețe în roate când venea vorba de învățat. Timp pentru ea are mai puțin decât alți adolescenți de vârsta ei, dar nu regretă nicio clipă drumul pe care a ales să meargă.