cosmoiu

 

Scandal de proporții la Provița de Sus, în noaptea alegerilor. Elena Cosmoiu, primarul liberal care a candidat pentru un nou mandat, a scăpat de furia oamenilor doar după ce au intervenit polițiștii. Sătenii erau furioși că nu a făcut nimic pentru comună.

 
Scandalul a izbucnit la puțin timp după închiderea secțiilor de votare, mai exact după ce în comună s-a aflat că Elena Cosmoiu, primarul în funcție care candidase pentru un nou mandat, are șanse mari să piardă alegerile.
 
De bucurie, provițenii care nu și-au mai dorit-o ca primar au ieșit pe străzile din centrul localității și au petrecut ca la Revelion, spun martorii care au asistat la eveniment.
 
"A fost nuntă pe ulițe! Ca la meci!" este mărturia unuia dintre cei care au participat la scandal. Nu mult a fost ca totul să se răsfrângă asupra Elenei Cosmoiu, care a fost huiduită și agresată verbal de mai multe persoane.
 
Pentru ca situația să nu degenereze, a fost solicitat un echipaj de Poliție care a reușit cu greu să calmeze spiritele.
 
Agresorii fostului primar au fost identificați, iar astăzi au fost chemați la sediul Poliției pentru a fi sancționați contravențional.  
 
Elena Cosmoiu a candidat pentru al patrulea mandat, dar a pierdut alegerile din 5 iunie în fața PSD-istului Ovidiu Movileanu.
Până la această oră, ELena Cosmoiu nu a putut fi contactata pentru un punct de vedere.