grind15

Dezastru! Asta a rămas în Câmpina, după teribila ploaie cu grindină de sâmbătă după-amiază care a îngrozit întreaga comunitate locală.

 

Oamenii spun că n-au mai văzut în viața lor așa ceva (Vezi aici imagini care au devenit virale pe internet).

Grindină a mai fost la Câmpina, dar niciodată de o asemenea forță și durată. A plouat la propriu cu bucăți de gheață de mărimea unui ou de porumbel timp de aproape o oră.

 

 

VIDEO Fenomenul meteo extrem care a făcut prăpăd la Câmpina

Cel mai afectat este cartierul Slobozia și în general partea de sud a orașului. Din cauza stratului de gheață care pe alocuri depășea și 20 de centimetri, utilajele de deszăpezire au intervenit sâmbătă seară pentru a înlătura urmările furtunii.

Și duminică dimineață grămezile de gheață încă mai rezistau pe marginea drumurilor, astfel că localnicii au fost nevoiți să iasă din case și să facă pârtie.

Mai grav este că aproape toată vegetația, de la flori de sezon, până la vița de vie și arborii ornamentali au fost distruși.

Imagini incredibile cu DN 1 acoperit grindină FOTO-VIDEO

Din coroana lor bogată n-au mai rămas decât crengile. Frunzele au fost puri și simplu ciuruite, iar pe jos s-a așternut un imens covor verde. Toate culturile au fost compromise.

Galerie FOTO Dezastru în Câmpina, după căderile masive de grindină

grind11

grind9

grind7