judetean

Scandalul substanțelor dezinfectante din spitale, care ar fi diluate de zece ori, potrivit dezvăluirilor gsp.ro, este departe de a se fi încheiat.

 

Astăzi, tolo.ro a publicat Legătura dintre Petrom Service și Hexi Pharma, firma implicată în scandal.

La solicitarea observatorulph.ro, conducerea spitalului județan din Ploiești a făcut publică lista contractelor încheiate cu Hexi Pharma în anul 2015 pentru furnizarea de antiseptice. 

Reamintim că observatorulph.ro a dezvăluit săptămâna trecută că DSP Prahova nu a testat dezinfectanții din spitale

 

În adresa de mai jos, conducerea spitalului ține să sublinieze faptul că nu au fost semnalate probleme privind calitatea produselor furnizate de Hexi Pharma și că niciun caz din cele 330 de infecții intraspitalicești nu poate fi pus pe seama dezinfectanților, fără să menționeze pe ce se bazează această concluzie.

 

adresa judeteann

 

Potrivit portalului baniinostri.ro, spitalul județean de urgență din Ploiești se numără printre clienții fideli ai companiei respective, în 2010 încheind un acord cadru de furnizare de produse în valoare de aproape 200.000 de euro. Alte contracte au mai fost încheiate și anterior acestui an.

Vezi mai jos situația completă a contractelor dintre spitalul județean și Hexi Pharma 

hexi judetean

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...