anunt FB examen auto

După ce observatorulph.ro a publicat astăzi articolul Ofer 300 de euro pentru locul la examenul auto cât mai curând!, prefectul de Prahova a luat mai multe măsuri.

 

Astfel, schimbul de locuri la proba practică pentru obținerea permisului de conducere a fost interzis, iar din 7 mai examinările vor avea loc și sâmbăta, cu orar întreg. Timpul de așteptare pentru "oraș" se va reduce, în medie, cu 20%, potrivit reprezentanților prefecturii.

Comunicatul Prefecturii Prahova:

 

"Urmare sesizarii aparute astazi in mass-media, referitoare la aparitia unor anunturi pe Facebook privind schimbul de locuri, contra cost, la examenul auto, prefectul Cosmin Georgescu a transmis Serviciului Comunitar Permise de Conducere si Inmatriculari interdictia de a se opera orice schimbare in listele de examen, in vederea stoparii unei asemenea eventuale practici.

In acelasi context, au fost efectuate demersurile necesare pentru suplimentarea numarului de angajati ai serviciului, iar incepand cu data de 07 mai 2016 se vor examina candidati in fiecare sambata, cu orar intreg".

La începutul acestei luni, observatorulph.ro a publicat articolul Situație revoltătoare pentru obținerea permisului de conducere în Prahova

În replică, Prefectura Prahova, care coordonează Serviciul Comunitar Permise de Conducere, a transmis redacției noastre că nu sunt decât cinci examinatori atestați pentru proba practică, acesta fiind motivul pentru care programările se fac cu întârziere.