scoala soferi

Disperați că sunt programați la examenul pentru dobândirea permisului auto chiar și după trei luni de la proba teoretică, prahovenii sunt dispuși să ofere bani celor care le cedează locul.

 

UPDATE Veste bună pentru candidații la permisul de conducere din Prahova

La începutul acestei luni, observatorulph.ro a publicat articolul Situație revoltătoare pentru obținerea permisului de conducere în Prahova

În replică, Prefectura Prahova, care coordonează Serviciul Comunitar Permise de Conducere, a transmis redacției noastre că nu sunt decât cinci examinatori atestați pentru proba practică, acesta fiind motivul pentru care programările se fac cu întârziere.

 

După ce observatorulph.ro a semnalat decalajul de peste două luni între proba teoretică (sala) și cea practică (traseul) de la examenul pentru permisul auto, noul prefect a solicitat măsuri pentru rezlvarea crizei. Detalii aici: Ședință la Prefectura Prahova pe tema haosului de la permisele auto

Problema nu a fost rezolvată până acum, dovadă stând anunțurile de pe Facebook privind schimbul de locuri, contra cost, la examenul auto!

Astfel, o ploieșteancă este dispusă să plătească 300 de euro celui care îi cedează locul pentru proba practică (vezi anunțul de pe Facebook la finalul articolului)

 

Ofertele nu au întârziat să apară, deși nu este foarte clar cum poate fi făcut schimbul în realitate, având în vedere că programările se fac de către Serviciul de Permise din cadrul Prefecturii Prahova.

Viitorii șoferi din Prahova acuză autoritățile că îi pun pe drumuri, cazierul expirând de mai multe ori între data la care au luat sala și programarea la proba de traseu. 

 

 

anunt FB examen auto

 

 

Național
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Elev dat afară de la ore din cauza părului lung

Elevi daţi afară de la ore pentru că au părul lung. S-a întâmplat la un liceu teologic din Cluj-Napoca, unde mai mulţi băieţi au fost trimişi acasă pentru că nu aveau o frizură adecvată. Problema a...