televizor drum judetean coslegi dumbrava

Deranjați că un drum județean din Prahova este plin de gropi, problema a fost tratată într-un mod inedit. Gropile sunt astupate cu televizore.

 

Prahova este un județ în care oamenii au un umor aparte. În Prahova a existat prima gropă din carosabil cu pagină de Facebook, dar și gropi în care au fost plantați pomișori.

De data aceasta, protestul este cu totul special. Pe drumul județean 101F, care face legătura între Coslegi și Dumbrava, din când în când, în gropile adânci de aproape un metru, apar televizoare. Și nu este vorba de-un fenomen extraterestru, ci de un protest al localnicilor care s-au săturat să-și strice mașinile pe drumul județean.

Un cetățean ne-a trimis la redacție mai multe fotografii, dar povestea gropilor care au televizor.

 

„Săptămâna trecută, tot într-o sâmbătă, am mers la țară, pe același drum care face legătura între Coslegi și Dumbrava. Am văzut televizorul într-o groapă și am crezut că a picat dintr-o mașină în timp ce era transportat. Astăzi am trecut din nou pe DJ 101F, iar o altă groapă era astupată cu un alt televizor. Apoi am aflat că e vorba de un protest și că oamenii pun televizoare vechi în gropi pentru a trage un semnal de alarmă”, ne-a scris cititorul care ne-a trimis și fotografii la redacție.

Consiliul Județean Prahova a anunțat săptămâna trecută că va fi demarat programul de turnare de covoare asfaltice și, în același timp, se va derula și programul de plombare a gropilor de către Direcția Județeană a Plantelor și Drumurilor Județene.

televizor drum judetean protest groapa

 

 

 

Eveniment
  • Joi, 19 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

BNS va declanșa de luni proteste la Ploiești

Principala nemulțumire care va conduce la declanșarea de proteste, inclusiv la Ploiești, o reprezintă decizia guvernanților de a trece în sarcina angajaților a obligației de plata a dărilor către...