vin foita aur urlati

Un produs unic în România poate deveni un cadou inedit de Paște.

 

Un tânăr de 26 de ani din Prahova a dat lovitura pe o piață inundată de produse, cum este cea a vinului. Costin Bolgiu are o mică cramă în Urlaţi, moştenită de la bunici. Tot de la ei a moștenit și reţetele, astfel încât Costin reuşeşte să producă un vin de o calitate deosebită. Şi dacă tot avea vinul de calitate, s-a gândit că îl poate transforma într-un cadou unic în România.

O fetească albă din viile de lângă Urlați, Prahova. Nimic neobişnuit până acum, Dar dacă în vinul gustos  plutesc particule de aur de 23 de karate, dintr-o dată sticla se transformă  într-una de lux.

Ideea de afaceri a lui Costin Bolgiu, care vrea să revoluționeze astfel piața cadourilor de lux, nu i-a venit întâmplător, ci din patriotism local şi naţional.

 

Tânărul a văzut că în România se vinde şampania cu foiţă de aur, importată din Austria sau Germania.

“M-am gândit de ce nu ştim şi noi să ne promovăm vinurile, pentru că sunt mai bune cele româneşti decât cele de import. Aşa mi-a venit ideea de a face dintr-o fetească albă de Urlaţi….o adevărată vedetă. Afacerea am pus-o pe picioare cu ajutorul unui văr. Am importat  tehnologia de introducere a foiței de aur în sticle și am început să îmbuteliem. Trebuie să spunem că aurul de 23 de karate conferă vinului o eleganță aparte. În plus, nu modifică gustul și este comestibil”, ne-a declarat Costin Bolgiu.

Sticlele de vin cu foiță de aur se vând ca pâinea caldă acum, în preajma sărbătorilor, mai ales că este un produs unic în Romania, care poate fi un cadou de neuitat.

 

Cei doi întreprinzători au creat şi o pagină pe cea mai cunoscută rețea de socializare, iar acolo primesc și comenzile.

Așa se face că în aceste zile telefoanele sună fără oprire. Vinul ajunge în 24 de ore la client, iar producătorii acestui concept nou spun că au primit numai laude de la clienţi.

O sticlă de vin cu foiță de aur de 23 de karate costă 100 de lei, iar lLa comenzi mai mari de 10 sticle prețul se negociază.

 

Galerie FOTO Vinul cu foiță de aur se fabrică la Urlați

vin aur urlati

vin foita aur

vin aur