scoala soferi

Viitorii șoferi din Prahova acuză autoritățile că îi pun pe drumuri, cazierul expirând de mai multe ori între data la care au luat sala și programarea la proba de traseu. 

 

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Situație revoltătoare pentru obținerea permisului de conducere în Prahova, zeci de cititori au reacționat pe rețelele de socializare.

Totul a pornit de la sesizarea unui cititor, care a reclamat pe adresa redacției că prahovenii care vor să obțină permisul de conducere sunt obligați să aștepte chiar mai mult de două luni până la programarea pentru proba practică (traseu).

 

În replică, Prefectura Prahova, care coordonează Serviciul Comunitar Permise de Conducere, a transmis redacției noastre că nu sunt decât cinci examinatori atestați pentru proba practică, acesta fiind motivul pentru care programările se fac cu întârziere.

Rezolvarea problemei pare misiune imposibilă pentru autoritățile județene, care acuză Ministerul Administrației și Internelor că refuză suplimentarea posturilor de examinatori atestați în Prahova.

Din păcate, cei care au de suferit sunt chiar plătitorii de taxe și impozite.

În afară de timpul mare de așteptare, viitorii șoferi sunt obligați să plătească de mai multe ori taxele și să-și scoată cazierul, care expiră de câteva ori înainte să dea proba de traseu.

Iată câteva dintre mesajele cititorilor:

Roxana: 75 zile este putin....eu am dat pe 20 feb si reprogramata pe 25 mai..... calculati voi numarul de zile. Deja am scos de 3 ori cazierul....taxe....timbre....
Robert: Am lua sala eu pe 14 martie si astept orasul pana la 8 iunie!
Daniela:  Si eu am dat pe 15 feb sala si sunt programata pe 30 mai..........daca nu iau acum nu stiu daca ma incadrez sa mai dau o data 
Ionut: Am dat proba scrisă pe 12 februarie si acum mai dau traseul tocmai in mai pe 25. Chiar e bataie de joc!

 

 

 

 

Social
  • Marți, 19 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Cros umanitar la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești

Asociația Un Strop de Fericire și Centrul de tineret și voluntariat Youth Hub AUSF organizează sâmbătă, 23 septembrie 2017, începând cu ora 10.00,  crosul umanitar Run for Future, în parcul de la...