amnezi

Zece agenți de poliție rutieră din Prahova, care acționau pe DN 1 și A3, vor fi aduși astăzi cu mandat la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

UPDATE Agenții de la Poliția Rutieră Prahova ar fi luat șpăgi de la șoferi pe DN 1 și A3

Surse apropiate anchetei susțin că aceștia vor fi acuzați de fapte de corupție și asimilate corupției.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceștia au fost monitorizați de Direcția Generală Anticorupție din MAI.

Rămâi pe observatorulph.ro pentru detalii.

UPDATE ora 8:50 Primul polițist de la Rutieră, suspect de corupție, la audieri. VIDEO

UPDATE ora 8:30 Un alt polițist a fost adus la audieri Vezi imagini la finalul articolului: 

UPDATE Ora 9:50: Al treilea polițist din lotul de zece a intrat la audieri (VIDEO AICI)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Patinoar pe străzile din Cărbunești - FOTO

DJ233 din comuna Cărbunești, județul Prahova, a devenit un adevărat patinoar în urma zăpezilor și a ploilor căzute în ultimele zile. Se pare că autoritățile nu se sinchisesc să ia măsuri, iar asta...