dna ploiesti

Sebastian Ghiță a mers la Parlament pentru a își studia dosarul, după ce procurorii DNA Ploiești au cerut ridicarea imunității pentru mai multe infracțiuni de corupție. Deputatul prahovean a lansat un atac dur la adresa denunțătorului său din noul dosar instrumentat de procurorii anticorupție.

 

Sebastian Ghiță a declarat, ieri, la Palatul Parlamentului, citat de Digi: „O să le prezint calitatea denunțătorilor și o să o fac și publică să știți toți și să vedeți toți cum arată azi un denuțător în România cu peste 10 dosare penale și nu știu câte arestări. În ceea ce privește acest dosar și acuzatiile de aici, sunt absolut nevinovat, pare o veșnică încercare să mi se pună în cârcă lucruri. Nu doar pe mine m-a denunțat acel personaj căruia îi spunem om de afaceri, Răzvan Alexe, ci și pe procuroul care l-a cercetat și l-a închis și mă întreb dacă nu cumva e o răzbunare a acestui personaj și care e calitatea morală în fața societății să denunțe un procuror care l-a anchetat. Un om care a vândut droguri, a făcut contrabandă și ajunge să înfunde un procuror. Am încredere în judecata colegilor și îi voi ruga să nu voteze, chestiunea cu imunitatea parlamentară e falsă.”

În acelaşi dosar în care se cere aviz pentru reţinerea şi arestarea preventivă a lui Sebastian Ghiţă, parlamentarul este acuzat şi de conducere fără permis.