ghibanescu

Ștefan Ghibănescu, un prahovean periculos, dat în urmărire internațională luna trecută, a fost prins astăzi pe aeroportul din Sofia (Bulgaria) chiar înainte de a se îmbarca într-o cursă aeriană cu destinația SUA.

 

Pe 2 februarie, Ștefan Ghibănescu, a dispărut de sub nasul polițiștilor, din Breaza în ziua în care a aflat că va fi arestat.

Procurorii susțin că Ghibănescu organiza lupte ilegale cu câini atât în curtea locuinţei sale, dar şi în alte localităţi din România, împrumuta bani cu camătă, iar când  venea ziua scadenţei pentru datornici, acesta nu se ferea să le ceară înzecit suma împrumutată.

Prostituţia era o altă sursă de venit pentru Ghibănescu, procurorii menţionând în rechizitoriu că "în perioada februarie – iulie 2014, inculpatul Ghibănescu Ştefan Alexandru a înlesnit practicarea prostituţiei în străinătate de către numite C. Alexandra Ioana şi a obţinut de pe urma practicării prostituţiei de către aceasta suma de 22.810 lei." Banii erau trimişi de femeie prin Western Union pe numele lui Ghibănescu, dar şi pe numele unui apropiat al acestuia, Ştefan Radu Alexandru.
Citeşte întreaga poveste aici: Acuzati de camatarie si lupte de caini, judecati in libertate

 

Vezi aici Galerie FOTO cu perchezițiile acasă la Ghibănescu, în Breaza