spital baicoi2

Există un spital în Prahova care face cu succes concurenţă oricărei unități medicale private din București.

 

Este vorba de spitalul din Băicoi, este singurul spital aflat în procedură de acreditare, care nu a primit nici măcar un avertisment de neconformitate  de la comisia de avizare.

Așadar, spitalul orăşenesc Băicoi va primi săptămâna aceasta acreditare din punct de vedere al calităţii serviciilor medicale, după ce o comisie de la Agenţia Naţională de Management al Calităţii Serviciilor din Sănătate a făcut o evaluare.

 

Citește și Băicoi va deveni staţiune balneo-climaterică datorită unui nămol miraculos

„Este un proiect care se derulează de aproape cinci ani. Atunci a demarat reabilitarea spitalului. S-au investit peste 30 de miliarde de lei vechi de la bugetul local, iar cu fonduri de la Banca Mondială am achiziţionat aparatură nouă. Cei de la Agenţia Naţională care ne acreditează au fost uimiţi. Totul este nou în spital şi făcut la standarde înalte de calitate. Avem inclusiv loc de joacă în secţia de pediatrie, iar acum încercăm să punem în funcţiune şi o secţie de chirurgie aici”, ne-a declarat Oana Irimescu, managerul Spitalului Orăşenesc Băicoi.

Spitalul are şi ambulator cu 10 cabinete de specialitate, staţie de ambulanţă, dar şi o ultramodernă secţie de recuperare fizică şi balneologie, care beneficiază de aparatură de ultimă generaţie.

Dacă la interior spitalul este impecabil, mai sunt de făcut lucrări la exterior. Acestea ar trebui să se finalize până la sfârşitul acestui an, proiectul incluzând şi reamenajarea curţii interioare şi a parcării.

Galerie FOTO Spitalul din Băicoi dă clajă județeanului din Ploiești

spital baicoi8

spital baicoi9

spital baicoi7

spital baicoi6

spital baicoi3

spital baicoi5

spital baicoi1

 

 

 

 

 

Economic
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50.000 de turiști în luna iulie în Prahova

Prahova, potrivit datelor statistice, a avut în iulie un număr mult mai mare de turiști, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Structurile de primire turistică deschise în județul Prahova, în luna...