viorel dosaru

Președintele Klaus Iohannis l-a eliberat din funcția de chestor al MAI pe Viorel Dosaru, fostul comandant al IJP Prahova.

 

Comunicatul Administrației prezidențiale:

 „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marţi, 15 martie a.c., decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale domnului chestor de poliție Dosaru Viorel cu Ministerul Afacerilor Interne”.

 Viorel Dosaru a fost eliberat și din funcția de subsecretar de stat în MAI la începutul acestei luni printr-o decizie a premierului.

 

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Numele acestuia apare într-un dosar anchetat de DNA Ploiești, în care sunt vehiculate numele unor procurori și șefi ai poliției din oraș, menționează digi24.ro

Procurorii anticorupție spun că Viorel Dosaru, la acea vreme, șeful Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, i-ar fi furnizat informații fostului angajat al Secretariatului General al Guvernului Marcel Păvăleanu, Răzvan Alexe, în schimbul unor importante sume de bani. 

 

 

 

Național
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Elena Udrea, audiată la DNA

Elena Udrea a sosit vineri, în jurul orei 11:00, la sediul DNA, unde urmează să fie audiată într-un dosar mai vechi legat de Hidroelectrica, dosar de care se ocupa fostul procuror Mihaiela Moraru...