Mădălin Bach, fiul lui Iulian Bach, fostul comandant al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, a fost din nou trimis în judecată, într-un nou dosar penal, în care este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul secției penale din cadrul Judecătoriei Ploiești în luna ianuarie a acestui an și nu a primit până acum un prim termen de judecată.

Despre Mădălin Bach se poate spune că deține un adevărat palmares în ceea ce privește dosarele penale, cele mai multe având ca obiect falsul în înscrisuri, înșelăciunea și uzul de fals.

Pe lângă aceste cauze penale, Bach Jr. a fost dat în judecată de Primăria Boldești Scăieni pentru că nu și-a plătit o parte dintre amenzile primite. Pentru a-și acoperi datoriile, Bach va trebui să presteze muncă în folosul comunității.

Până în prezent, Mădălin Bach nu a fost condamnat penal de Judecătoria Ploiești, însă alți inculpați din dosarele sale și-au primit pedepsele.

Astfel, Georgiana-Alexandra Vlaicu, trimisă în judecată alături de Bach Junior, a fost găsită vinovată pentru tentativă de înșelăciune, fals în înscrisuri, înșelăciune și uz de fals și a fost condamnată la 9 luni de închisoare cu suspendare, părți vătămate în această cauză fiind Banca Comercială Carpatica și BRD.

Un alt complice al lui Mădălin Bach, Cosmin Pavel a fost și el condamnat pentru înelăciune  la pedeapsa de 1 an închisoare cu suspendare, parte vătămată fiind SC Orange SA .