Asociațiile de proprietari, care doresc să-și monitorizeze individual, la nivel de apartament, consumul de energie termică pot apela la operatorul de termoficare pentru montarea sistemului de distribuție pe orizontală.

 

Efortul financiar este de aproximativ 1.000 de euro pentru fiecare proprietar de apartament, sumă care se poate recupera în câțiva ani datorită economiilor înregistrate la factura de întreținere. 

"Noi am montat, la cererea mai multor asociații de proprietari sisteme de distribuție pe orizontală, iar economia a fost de 30% la factura de întreținere. Practic, se contorizează energia termică la nivel de fiecare apartament" a declarat Mihai Dogaru, directorul comercial Veolia Energie Prahova, în emisiunea "Direct la subiect", ce va fi difuzată în această seară, de Wyl TV, de la ora 20:00.

Înregistrarea emisiunii va fi disponibilă pe observatorulph.ro începând de mâine dimineață.

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...