După ce observatorulph.ro a publicat MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE: MAMA S-A ÎMBOLNĂVIT DE GRIPĂ PORCINĂ ÎN JUDEŢEAN! A MURIT CU ZILE! , tot mai mulți cititori ne-au contactat pentru că trec prin momente cumplite în spitalul grozei.

 

Este și cazul Mihaelei Z., al cărui unichi, Ion Bejgu, de 77 de ani, se află în stare gravă la județean, fiind suspect de gripă porcină!

"Unchiul meu a fost internat joia trecută, la nerologie la județean, după ce a suferit de un accident vascular cerebral. Era conștient, dar suferise o semipareză pe partea stângă. Vineri a început să facă febră și i-au administrat antibiotic. Starea lui s-a înrăutățit, iar sâmbătă l-au mutat la terapie intensivă. nu știm dacă este intubat pentru că nimeni nu vorbește cu noi. Ne-au spus că este suspect de gripă porcină" susține cititoarea observatorulph.ro.

Aceasta susține că la internare unchiul său nu avea nicio simptomă a gripei. "Nu tușea și nici nu avea febră. Noi stăm cu el și suntem sănătoși. Aș vrea, prin intermediul dvs., ca autoritățile să intervină de urgență pentur că nu este deloc în regulă ce se întâmplă la județean, spitalul care s-a transformat în focar cu gripa porcină "