Dorian Nicolae Doman, agent de poliție din Câmpina, acuzat de cămătărie, șantaj și spălare de bani, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești. Dosarul polițistului a fost deferit justiției la aproape doi ani de la momentul în care acesta a fost prins în flagrant, într-o benzinărie din Câmpina, în momentul în care primea bani de la unul dintre clienții săi. Doman este același polițist despre care s-a spus că i-ar fi furat din buzunar 5000 de euro baschetbalistului Toni Alexe, mort într-un accident petrecut pe DN1, în ianuarie 2009.

În același dosar de spălare de bani și cămătărie vor fi judecați și frații Cătălin și Nelu Baicu, cunoscuți în zona  Valea Prahovei drept perosoane care împrumutau bani cu dobândă.

Dorian Nicolae Doman a fost prins în urma unui flagrant, în octombrie 2014, în benzinăria OMV Petrom din Câmpina. Polițistul avea atunci în mașina personala suma de 14.000 de lei, pe care Doman nu a putut să o justifice.

El a fost reținut atunci pentru 24 de ore, arestat o perioadă pentru ca mai apoi să fie plasat sub control judiciar.

În momentul de față Doman este judecat în stare de libertate.

În paralel cu flagrantul organizat la Câmpina, în Sinaia aveau loc percheziții la domiciliile fraților Baicu, complicii lui Domnan, unde nachetatorii ar fi găsit o importantă sumă de bani, de ordinul sutelor de mii de euro, susțin surse judiciare.

Aceleași surse au precizat că ancheta a fost declanșată în urma unei reclamații a unei victime a celor trei suspecți de cămătărie. Aceasta împrumutase suma de 7000 de lei, dar a fost nevoită să returneze, din cauza amenințărilor,  suma de 30.000 de euro și o mașină de lux.

Dosarul în care Doman și frații Baicu sunt acuzați printre altele de spălare de bani a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Prahova în data de 5 februarie 2016 și nu a primit încă un prim termen de judecată.