Subofițerul SRI acuzat de procurorii DICIOT de trafic de droguri se numește Dragomir Marian. El și alți doi traficanți au fost aduși astăzi în fața magistraților Tribunalului Prahova cu propunere de afrestare preventivă. Vezi imagini din timpul flagrantului la finalul articolului.

Comunicatul DIICOT

La data de 02.02.2016, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial  Ploieşti  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor DRAGOMIR MARIAN,ŞERBAN ANDREI-ALEXANDRU şi BADEA MIHAI-GEORGE  pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc.

    În cauză, există suspiciunea rezonabilă că  în perioada 2015 – ianuarie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale,inculpaţii s-au  aprovizionat cu droguri de risc şi de mare risc, respectiv cannabis şi comprimate ecstasy, pe care ulterior le-au  comercializat mai multor consumatori de  pe raza municipiului Bucureşti şi a județului Prahova.

    La data de 01.02.2016, inculpatul  Dragomir Marian a fost surprins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze cannabis.

    Cu ocazia percheziţiilor efectuate au fost găsite şi ridicate diverse cantități de canabis, cântare, grindere, telefoane mobile și pungi autosigilante folosite pentru distribuirea drogurilor.

    Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Ploieşti.

    Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către Serviciul Român de Informații.

    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

VIDEO Imagini din timpul flagrantului