Ieri, Tribunalul Prahova a decis arestarea preventivă a lui Ştefan Alexandru Ghibănescu, acuzat de procurori pentru proxenetism, camătă, organizare de lupte cu câini, şantaj şi lipsire de libertate. Aseară, mascații au fost acasă la el, în Breaza, pentru a-l încătușa, însă individul a dispărut fără urmă.

 

Acum, polițiștii îl caută prin tot județul, instituind filtre în mai multe puncte și l-au dat în consemn la frontieră. Până ieri, Ghibănescu a fost cercetat sub control judiciar. 

Citește și ACŢIUNE ÎN FORŢĂ A MASCAŢILOR. UN INDIVID PERICULOS ESTE CĂUTAT ÎN PRAHOVA

Procurorii susțin că Ghibănescu organiza lupte ilegale cu câini atât în curtea locuinţei sale, dar şi în alte localităţi din Râmânia, împrumuta bani cu camătă, iar când  venea ziua scadenţei pentru datornici, acesta nu se ferea să le ceară înzecit suma împrumutată. Prostituţia era o altă sursă de venit pentru Ghibănescu, procurorii menţionând în rechizitoriu că "în perioada februarie – iulie 2014, inculpatul Ghibănescu Ştefan Alexandru a înlesnit practicarea prostituţiei în străinătate de către numite C. Alexandra Ioana şi a obţinut de pe urma practicării prostituţiei de către aceasta suma de 22.810 lei." Banii erau trimişi de femeie prin Western Union pe numele lui Ghibănescu, dar şi pe numele unui apropiat al acestuia, Ştefan Radu Alexandru.
Citeşte întreaga poveste aici: Acuzati de camatarie si lupte de caini, judecati in libertate

 

Galerie FOTO Percheziții acasă la Ghibănescu, în Breaza

 

 

 

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...