Nici bine nu s-au uscat marcajele rutiere pe Șoseaua Nordului din Ploiești, asfaltată acum câteva luni odată cu reabilitarea liniei de tramvai, că muncitorii au și spart carosabilul.

 

Un cititor ne-a trimis imagini surprinse aseară la intersecția Șoseaua Nordului cu Bd-ul Republicii, unde o echipă de muncitori dotată cu picamer, roabă și un buldoexcavator lucra de zor la o groapă în asfalt.

Observatorulph.ro a solicitat Primăriei Ploiești să facă public motivul intervenției.

UPDATE Punctul de vedere al Primăriei Ploiești

 

    Direcția Tehnic Investiții a Primăriei Ploiești a  primit azi 29.01.2016 ora 12.45  o solicitare de interventie  urgenta la reteaua electrica  in vederea executarii lucrarilor de reparatii a unei avarii  la reteaua electrica dintre ST 110/20/6kv Ploiesti Nord – PA Piata Sarbeasca (Sos.Nordului zona bl.201 carosabil).

     Mentionam ca  in  zona respectiva au fost executate si receptionate lucrarile privind obiectivul de investitie « Cresterea mobilitatii transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 102 cu lucrari vizand calea de rulare, statii cu peroane adaptate persoanelor cu dizabilitati, material rulant, elemente de semnalizare si automatizare – etapaI :Bucla Nord-Intersectie Republicii »-Cod SMIS 39250