În seara zilei de 27 decembrie 2015, Camelia Elena Constantin, o tânără de 19 ani a încercat să se sinucidă aruncându-se de pe pasarela peste DN 1, de la Nistorești. Fata se află acum în stare gravă la un spitalul Bagdasar Arseni din București, iar mama face un apel la cititorii observatorulph.ro pentru a o ajuta să-și salveze fiica. 

 

Observatorulphro a publicat informația primară AICI. Astăzi revenim cu un apel umanitar.  

Camelia nu mai este intibuată, însă din cauza fracturilor multiple la coloană nu-și mai simte picioarele. "Medicii mi-au spus că abia peste trei săptămâni o vor putea opera, până acum făcând eforturi să o stabilizeze. Fac un apel la cititorii dvs. să mă ajute cum pot pentru a-i oferi fetiței mele șansa de a-și trăi viața cât mai aproape de normalitate" spune mama fetei. Aceasta a crescut-o singură pe Cami, acasă așteptând-o alte două fetițe de 5, respectiv 7 ani.

După ce și-a revenit din comă, Camelia a povestit mamei sale că a vrut să-și pună capăt zilelor pentru că a părăsit-o prietenul. Acum, fata regretă gestul, însă gândul că ar putea să-și petreacă restul vieții imobilizată la pat o înspăimântă.

 

Cei care vor să dea o mână de ajutor o pot contacta pe mama Cameliei la numărul de telefon 0723.026.273