Observatorulph.ro a publicat recent povestea incredibilă a unei femei de 55 de ani, din Ceptura, mamă a trei copii, care a aflat cu stupoare în urma unei internări la spitalul judeţean de urgenţă că ar fi consumat droguri de mare risc, precum marijuanna. La solicitarea observatorulph.ro, conducerea spitalului susţine că diagnosticul a fost pus în baza unor analize de laborator.

 

Femeia a povestit, în exclusivitate pentru observatorulph.ro, ce a păţit. 
"În luna noiembrie a anului trecut, m-am simţit cam rău şi am ajuns la spitalul judeţean de urgenţă din Ploieşti, fiind internată la secţia de boli interne. În urma analizelor, am fost informată că testul de droguri a ieşit pozitiv la marijuanna. Când am citit biletul de externare, precum şi diagnosticul medicului care m-a tratat, am fost şocată! Eu sunt femeie serioasă şi nici măcar nu sunt fumătoare. Sunt mamă a două fete studente, iar de 33 de ani îngrijesc şi un băiat cu handicap grav", povesteşte femeia indignată. Citeşte povestea integral aici: GAFĂ URIAŞĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN. SUNT FEMEIE SERIOASĂ, CUM SĂ CONSUM DROGURI LA 55 DE ANI? 

Ulterior, o altă cititoare, de data aceasta o tânără din Ploieşti, ne-a povestit că a trecut printr-o situaţie similară, tot la judeţean. 

 

Detalii aici: MEDICII DE LA JUDEŢEAN AU MAI UMILIT O PACIENTĂ: ASTA A CONSUMAT DROGURI! CE SE ÎNTÂMPLASE ÎNAINTE

Vezi mai jos reacţia conducerii spitalului judeţean la acuzaţiile fostei paciente: