Un ploieștean, care face naveta zilnic la București, a postat pe Facebook fotografii cu autobuzele TCE și cu întârzierile trenurilor din Gara de Nord.

Mesajul despre autobuzele înghețate din Ploiești:

TCE a adus Ice Age-ul in autobuzele din Ploiesti. Cu numai 2 Ron poți pătrunde in minunata lume preistorică. Iti multumim TCE , Consiliul local , primarului ales ...oriunde s-ar afla (penitenciar, arest la domiciliu...etc) prefectului... si noi ploiestenii va urăm : La multi ani ...de puscărie ! Rog pe toți cei ce locuiesc in Ploiesti sa distribuie mai departe , poate se intampla ceva. 

 

CE-AU PĂŢIT ASTĂZI CĂLĂTORII TCE PLOIEŞTI, LA -15 GRADE. FOTO/VIDEO

Si încă ceva.... cand trenul ajunge in gara autobuzele/tramvaiele nu asteapta călătorii din trenurile ce tocmai au sosit.Pleacă pentru ca au blaturi cu taximetriștii de la care mai primesc in semn de mulțumire o "cafea" E greu la -17 grade cate au fost saptamana asta in Ploiesti sa astepti urmatorul bus/tramvai Asa ca dragi ploiesteni haideți sa facem ceva !!!!  Trăiască Republica de la Ploiesti!

Nici serviciile CFR nu sunt mai bune:

"Tabelele astea m-au intampinat după ce am coborât din Ice Age-Bus . Transportul in Romania !! Shame on you !" a fost un alt mesaj al navetistului postat pe Facebook.