O femeie de 55 de ani, mamă a trei copii, dintre care unul adoptat, a trecut prin momente groaznice, după ce a fost diagnosticată la spitalul județean de urgență din Ploiești drept toxicomană! Femeia susține că rezultatul analizelor este aberant, având în vedere că a repetat analizele de mai multe ori, acestea fiind negative la consumul de droguri! Observatorulph.ro a solicitat conducerii spitalului județean explicații.

 

Femeia a povestit, în exclusivitate pentru observatorulph.ro, ce a pățit. 
"În luna noiembrie a anului trecut, m-am simțit cam rău și am ajuns la spitalul județean de urgență din Ploiești, fiind internată la secția de boli interne. În urma analizelor, am fost informată că testul de droguri a ieșit pozitiv la marijuanna. Când am citit biletul de externare, precum și diagnosticul medicului care m-a tratat, am fost șocată! Eu sunt femeie serioasă și nici măcar nu sunt fumătoare. Sunt mamă a două fete studente, iar de 33 de ani îngrijesc și un băiat cu handicap grav", povestește femeia indignată. 

Aceasta nu a avut curaj să meargă la medicul de familie cu diagnosticul de consum de droguri pentru că ar fi fost nevoită să urmeze un tratament de dezintoxicare. 

A mers în schimb la spitalul din Urlați, unde a repetat analizele, inclusiv testul antidrog. 
"Cu excepția unor probleme biliare, rezultatele de laborator au ieșit normale. Evident, nu au fost găsită nici urmă de substanță interzisă la mine în corp. Vreau să dau în judecată spitalul județean pentru că am trăit niște clipe de groază și riscam să fac infarct!" spune fosta pacientă.

Aceasta a avut parte de sprijinul familiei, care a încurajat-o permanent. "Atât copiii, cât și soțul mi-au fost alături și m-au sprijinit mai ales moral. Evident că nu au crezut nicio clipă că aș putea lua droguri" își încheie mărturia biata femeie...