Troleibuzul din Ploiești nu poate funcționa 100% pe curent electric dintr-un motiv hilar: linia de contact este întreruptă în dreptul parcării supraterane construită în mijlocul străzii Cuza Vodă.

 

Astfel, șoferii de troleibuz sunt obligați să folosească motorul alternativ, care funcționează pe carburant, când ajung în dreptul investiției care a transformat Ploieștiul în noul Caracal. 

"Astăzi, când mă grăbeam, l-am văzut pe șofer coborând din troleibuz și chinuinu-se minute bune să repună în funcțiune dispozitivul  care face contact cu linia de curent. L-am întrebat ce s-a întâmplat și mi-a spus că în dreptul parcării nu a fost montată linia de contact și că trebuie să meargă pe combustibil aproximativ 100 de metri! Cum este posibil așa ceva?" a fost mesajul cititorului Mihai Dumitrache.

Fotografia care arată că linia de curent pentru troleibuz este întreruptă

 

 

Observatorulph.ro a publicat luna trecută o filmare trimisă de un cititor cu un troleibuz care blochează traficul pe strada Cuza Vodă din acest motiv. 
Vezi mai jos imaginile:
 

 

Eveniment
  • Joi, 19 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

BNS va declanșa de luni proteste la Ploiești

Principala nemulțumire care va conduce la declanșarea de proteste, inclusiv la Ploiești, o reprezintă decizia guvernanților de a trece în sarcina angajaților a obligației de plata a dărilor către...