Un ploieștean cu simț civic a deszăpezit singur pasajul Omnia. El a postat filmarea pe Facebook sub titlul "Am comis-o si anul asta  - UN OM ! O LOPATA ! UN VIS ! DE CE ?"

 

Mihai Constantinescu și-a justificat gestul astfel:

"Poate ca eram suparat ca am stat 12 ore in masina de revelion pe valea prahovei ... Poate eram nervos ca eram depasit si pe stanga si pe dreapta de cretini care nu doreau sa stea la coada ca si mine...

Poate eram dezamagit de oamenii din Ploiesti, Poate eram iritat de faptul ca la manifestarile ‪#‎colectiv‬ un monarhist a zis ca o sa cheme jandarmeria sa ma ia pentru ca zic nasoale(adevararuri) despre rege .... Poate ma jeneaza ca politia ma pune sa ii pun botnita cainelui meu in timp ce in jur sunt caini comunitari periculosi sau ca prin spatele politistilor masini cu numere dubioase si geamuri fumurii trec pe rosu la semafor ... Poate m-a scos din minti un pusti de 18 ani care nu a auzit de Andrei Saguna (cu SHhh) Si se ia de mine ca unde vad eu scris Sh ? E Andrei Saguna ... ... multe multe nasoale in ultima vreme Si nu mai bine decat sa tin in mine nervii astia , nu mai bine ma exteriorizez constructiv ?"
VIDEO Deszăpezire pasaj Omnia Ploiești