Un cititor care a vrut să călătorească cu transportul în comun din Ploiești descrie traseul pe care este obligat să-l facă pentru a cumpăra un bilet. Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii TCE.

Mesajul cititorului observatorulph.ro:
Vin si supun atentiei urmatoarea problema.

Pe site-ul Primariei cat si in articolele prezentate de d-voastra se anunta  (conform comunicatelor TCE) ca s-a revenit la vechiul traseu (Gageni, C.Mestesugaresc, C.Mic) a mijloacelor de transport ce au avut deviat traseul pana acum (tr. 101; 102.....). In tabelele transmise de TCE si prezentate pentru Str.Gageni statia Cramele Helewood, directia spre Complex Mare Nord, biletele se pot achizitiona doar de la Complex Ideal.

Citește și OMOR LA SEDIUL TCE PLOIEŞTI PENTRU LEGITIMAŢIILE DE CĂLĂTORIE. UMILITI PE BANII NOŞTRI!

Fac un scenariu: 
Sa locuiesti in Bl.110 (1 din foto)  , te deplasezi la Complex Ideal (2 din foto) iei bilet, si apoi te intorci catre statia  Cramele Helewood  (3 din poza ) sa iei mijocul de transport (tramvai, auto).
INTELIGENTA GANDIRE.
Si in tabelele prezentate, toneta de bilete este la Complex Ideal
Ii invit (pe un timp ca acesta)  pe cei care pe 31.12.2015 din cadrul Primariei Mun. Ploiesti , TCE.....  .,  au facut cursele de inaugurare a tramvaiului, la o frumoasa plimbare ( de la pct.1 la pct.2 si apoi la pct.3). Credeti ca nu au vazut  sau nu i-au interesat? 
ANEXEZ O SCHITA A ZONEI LA CARE SE FACE REFERIRE