După eliminarea transportului gratuit, la sediul TCE Ploiești din strada Găgeni s-au format cozi uriașe pentru eliberarea legitimațiilor de călătorie în baza cărora se pot face abonamente.

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției fotografia alăturată cu următorul mesaj: "Cozi foarte mari la TCE Ploiești pe str Gageni . Sunt sute de oameni care așteaptă sa facă legitimații de călătorie si doar doua case deschise . Pe banii noștri suntem umiliți . Am stat 2 ore si 45 de minute ca sa fac o legitimație de transport. De ce? Ce a facut Dnul director știind ca va fi un aflux mare de oameni care sa-si reînnoiasca legitimatiile sau alții sa își facă legitimații? Nimic! Am ieșit ca o sardina dintr-o cutie si abia mai puteam sa merg .Rusine TCE, rușine Primăria Ploiesti pentru o noua umilinta la început de an".
Contactat de observatorulph.ro, directorul TCE Ploiești, Cristian Iancovici, a declarat că vechile legitimații rămân valabile: "Am avut un număr mare de călători care au dorit să-și facă legitimații astăzi, dar studiem posibilitatea eliberării abonamentelor fără aceste documente".