După ce incomod.ph a publicat, pe surse, informaţia potrivit căreia mai multe produse au fost retrase din magazinele Kaufland din Ploieşti, în urma apariţiei unei suspiciuni de infestare cu salmonella, Prefectura Prahova a confirmat informaţia pentru observatorulph.ro. La solicitarea redacţiei noastre pentru un punct de vedere, reprezentanţii Kaufland au avut o reacţie incredibilă: nu cunoaştem situaţia!

Produse CrisTim şi Caroli, suspecte de infestare cu Salmonella
Potrivit adresei oficiale de mai jos, transmisă redacţiei noastre de Prefectura prahova, DSVSA Prahova a primit prin Sistemul Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje privind suspiciunea de contaminare cu Salmonella a unor produse din carne aparţinând CrisTim şi Caroli, comercializate în magazinele Kaufland din Prahova. În urma alertei sanitare, inspectorii DSVSA au solicitat ca produsele incriminate să fie retrase de la vânzare, lucru care s-a şi întâmplat. În Prahova, Kaufland deţine patru magazine: trei în Ploieşti şi unul în Câmpina.
Reacţia Kaufland: nu am aflat nimic 
La solicitarea redacţiei noastre de furnizare a unui punct de vedere, reprezentanţii Kaufland ne-au transmis următorul răspuns: "Buna ziua, multumim  pentru interesul acordat companiei Kaufland Romania.Din pacate nu am aflat nimic despre informatii referitoare la salmonella. Va rugam sa ne dati mai multe detalii. Multumim. Biroul Relatii Presa". 
Precedent periculos la Kaufland: mici infestaţi cu salmonella
Acesta nu este singurul caz de produse infestate cu salmonella comercializate de Kaufland în Prahova. În vara anului 2013, de la rafturi a fost retrasă o cintitate importantă de carne de mici (640 kg), infestată. Detalii aici: ALERTĂ SANITARĂ! SUSPICIUNE DE SALMONELLA ÎN CARNEA DE MICI KAUFLAND
Potrivit medicilor, salmonella este o bacterie intestinală, care provoacă tulburări digestive, cei mai afectaţi fiind copiii şi bătrânii.  "Consumarea unor produse infestate cu salmonella poate provoca febra, dureri abdominale tip crampe abdominale si diaree, in special diareea apoasa. Asa mai pot sa existe greata, inapetenta si varsaturi", susţin reprezentanţii DSP.


 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg