Potrivit unor informații de ultimă oră, angajații firmei Yazaki din Parcul Industrial Ploiești au oprit activitatea. Aceștia au recurs la măsura protestului spontan din cauza salarilor mici și a condiților de muncă.

Potrivit unor informații de ultimă oră, angajații firmei Yazaki din Parcul Industrial Ploiești au oprit activitatea. Aceștia au recurs la măsura protestului spontan din cauza salarilor mici și a condițiilor de muncă.

CITEȘTE TOTUL DESPRE GREVA DE LA YAZAKI A I C I 

UPDATE: În jurul orei 14,00 au început să ajungă la firma din Parcul Industrial Ploiești și angajații de la schimbul II care s-au alăturat protestului. Toți cei care protestează cer salarii mai mari și condiții de muncă decente, angajații susțind că majoritatea sunt plătiți 700 de lei NET, iar ritmul de muncă este unul infernal. În zonă au ajuns și polițiști.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit acelorași surse, o parte din conducerea fabricii se află la fabrica din Urlați și este așteptată de angajați în curtea societății. Aceștia susțin că s-au săturat de promisiuni. Protestul a început în jurul orei 13,00. Observatorul Prahovean a încercat să obțină un punct de vedere din partea firmei însă acest lucru nu a fost cu putință.

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.