El este copilul dispărut la Ploieşti!

 

height=478

La 12 ore de la raportarea oficială a dispariției unui băiețel, Poliția a dat publicității fotografii cu copilul și bona.

UPDATE: Surse neoficiale susţin că poliţiştii mai verifică o pistă legată de dispariţia copilului şi a tinerei în sensul că se bănuieşte că cei doi s-ar fi urcat într-un taxi în zona Profi de pe strada Lupeni pentru a ajunge acasă la minor. Tânără locuia mama minorului şi concubinul acesteia de aproximativ două luni, ocupându-se de îngrijirea micuţului în momentul în care părinţii nu aveau cum să-l supravegheze. În acest moment, Poliţia efectuează filtre atât în zonele aglomerate din municipiu cât şi la ieşirile din oraş. În cazul în care există persoane care i-au observat pe cei doi sunt rugate să sune de urgenţă la 112.

Astfel, copilul se numește Antonio Gabriel Cristinescu, are un an și zece luni. Bona se numește Elena Luca, are 19 ani și este prietenă de familie a părinților copilului. Dacă i-ați văzut pe cei doi sunați la 112 sau mergeți la cea mai apropiată secție de poliție.
Fotografia copilului dispărut
height=478
Fotografia bonei
height=478

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596