Directorul adjunct al SGU amendat de poliţişti

0

directorul

Incidentul a avut loc vineri, în zona centrală a municipiului Ploiești. Surse neoficiale din Poliție ne-au confirmat faptul că directorul adjunct al SGU a fost sancționat cu amendă contravențională pentru întoarcere neregulamentară.

Un cetățean binevoitor ne-a trimis la redacție o fotografie chiar din momentul în care era redactat procesul verbal. Respectivul ploieștean a crezut că este vorba de o amendă pentru parcare neregulamentară, având în vedere indicatoarele de la fața locului. Ei bine, nu a fost așa! Potrivit surselor noastre, directorul adjunct al SGU a fost sancționat cu o amendă de 405 lei, pentru întoarcere neregulamentară. Contactat vineri de redactorii observatorulph.ro, directorul adjunct al SGU, Ovidiu Negulescu, a susținut că nu este vorba de o amendă, ci doar că i-a înmânat o carte de vizită polițistului. Astăzi, imediat cum ni s-a confirmat incidentul am încercat iar să-l contactăm telefonic pe directorul adjunct al SGU, însă de data aceasta fără succes. Menționăm faptul că pe durata întocmirii procesului verbal, mașina condusă de directorul adjunct al SGU a staționat pe trotuar, lucru care reiese și din fotografia cetățeanului vigilent care ne-a sesizat la redacție.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău