fbpx

TCE

TCE Ploieşti a primit o singură ofertă la licitaţia organizată ieri pentru cumpărarea a zece autobuze second hand. Acestea sunt fabricate în anii 1997 şi 1998.

Observatorulph.ro a indicat firma care va câştiga licitaţia înainte de expirarea termenului final de depunere a ofertelor. Detalii aici:
O SINGURĂ FIRMĂ A DEPUS LA TCE OFERTA DE AUTOBUZE SECOND HAND. ESTE CEA INDICATĂ DE NOI
La solciitarea observatorulph.ro, conducerea TCE a transmis caracteristicile autobuzelor second hand care vor ajunge la Ploieşti la începutul lunii viitoare. Acestea coincid cu cele ale autobuzelor aflate pe stocul firmei din Sibiu şi indicate de observatorulph.ro aici:
ŞTIM DEJA CÂŞTIGĂTORUL LICITAŢIEI PENTRU AUTOBUZE SECOND-HAND
Este vorba şapte autobuze scurte, marca MAN, an de fabricatie 1997-1998, norma de poluare Euro 2, podea coborata, 3 usi, sistem kneeling, capacitate: standard 101 persoane total, din care 35 pe scaune şi trei autobuze articulate: 169 persoane total, din care 56 pe scaune; afisaj electronic fata/lateral/spate, cutie viteze automata 5+1, rulaj sub 800.000 km, directie tip servo asistata; sistem de incalzire si ventilatie hidraulic, suspensie pneumatica cu amortizoare telescopice cu dublu efect; frana cu sistem ABS; sistem de incalzire si ventilatie independent de motor; rampa pentru persoane cu handicap. Autobuzele sunt înmatriculate, dar nerulate în România şi au toate taxele legale plătite la zi.
În luna februarie, mai multe autobuze importate de firma din Sibiu au fost folosite, experimental de TCE Ploieşti. Detalii aici:

CE SPUNE DIRECTORUL RATP DESPRE AUTOBUZELE SECOND-HAND

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg