Reacţia directorului SC Hale şi Pieţe, după accidentul de la Hipodrom

0

accident

Directorul SC Hale și Piețe, Emanuel Ilie, consideră că accidentul care a avut loc la Târgul de Toamnă al Ploieștiului, manifestare desfășurată la Hipodrom, este un eveniment nefericit minor. „Va exista o analiză pentru a se vedea care este cauza care a determinat evenimentul neplăcut”, a declarat pentru observatorulph.ro reprezentantul SC Hale și Piețe Ploiești.

Ieri, în jurul orei 14.30, copertina unei terase, care a fost instalată la Târgul de Toamnă al Ploieștiului, s-a desprins și a lovit o fetiță, care, ulterior, a fost transportată la Spitalul de Pediatrie.

Citește și: Accident la Târgul de Toamnă al Ploieştiului! Copil, transportat la spital – FOTO

„Corturile erau asigurate prin piloni bătuți în pământ. Se pare că rafala de vânt a fost foarte puternică, iar umbrela s-a desprins și a antrenat prin cădere și alte umbrele, pentru că erau legate între ele. A fost o pală de vânt puternică. O să efectuăm o analiză pentru a stabili cu exactitate cauza care a determinat evenimentul neplăcut de la Târgul de Toamnă. Umbrelele erau de la Bergenbier. În momentul în care umbrela s-a desprins în apropiere se afla o familie cu un copil. Piciorul cortului a atins în cădere, pe spate, copilul, care s-a speriat și a început să plângă. Pentru orice eventualitate, având în vedere că era vorba de un copil, am sunat la 112, iar micuța a fost transportată pentru consult, pentru a preîntâmpina orice altă problemă. Familia fetiței a înțeles că a fost vorba de un eveniment nefericit și că nu este nimeni vinovat”, a declarat Emanuel Ilie, directorul SC Hale și Piețe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău