primaria

După ce Asociația Comunitară „Lupii Galbeni 2012” a solicitat banii restanți aferenți premierii jucătorilor și staff-ului de la FC Petrolul, primarul municipiului Ploiești a anunțat că în acest caz lucrurile sunt clare: nu există prevedere bugetară pentru alocarea de fonduri. Adică, nu sunt bani!

În adresa transmisă consiliului Local Ploiești, Asociația Comunitară „Lupii Galbeni 2012” anunța că există riscul ca Petrolul să fie exclus din competițiile internaționale de către UEFA, pentru următoarele trei sezoane.

Citește și: Petrolul riscă excluderea din Europa League!

Municipalitatea ploieșteană are de achitat aproape 1,2 milioane de euro, bani ce reprezintă premierea pentru performanța jucătorilor și staff-ului tehnic.

Citește și: Scrisoarea lui Capră pentru Bădescu: plăteşte-ţi datoriile!

Primarul municipiului Ploiești a anunțat astăzi, în ședința Consiliului Local, că nu există alocare bugetară în acest moment pentru achitarea acestor plăți restante, precizând în același timp că pe rolul instanțelor există un proces prin care FC Petrolul solicită plata sumelor restante.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg